top of page

5 ieteikumi, kā palīdzēt bērnam uzlabot imunitāti atgriežoties skolā


Laikā, kad apkārt arvien apņēmīgāk rosās vīrusi, no saslimšanas nav pasargāts neviens. Tomēr nereti tieši bērni ir tie, kurus vīrusi skar visbiežāk. To izplatību sekmē kopīga uzturēšanās visu dienu bērnudārza un skolas telpās. Tāpat, sākot apmeklēt skolu vai bērnudārzu, pieaug bērnu fiziskā un emocionālā slodze, tāpēc ļoti svarīgs ir vitamīniem bagāts uzturs. Kā vīrusu laikā no saslimšanas pasargāt gan pašus mazākos, gan skolas vecuma bērnus?

Nav brīnumlīdzekļa, kā bērna imunutāti uzlabot ļoti īsā laikā. Tas ir process. Ikdienas paradumi, kur īpaša uzmanība jāpievērš pietiekamai uzturvielu uzņemšanai un higiēnai. Un tas nav nemz tik vienkārši, jo


pētījumi ir pierādījuši, ka, salīdzinot ar pieaugušo, bērnam uz vienu ķermeņa kilogramu nepieciešams vairāk uzturvielu: 5,5 reizes vairāk dzelzs, 4 reizes vairāk kalcija, 3 reizes vairāk svarīgo taukskābju, 7 reizes vairāk D vitamīna.

Gandrīz neiespējamā misija, vai ne? Ne visu ēd, nepietiek laika biežām maltītēm, vēlme pēc ātrajām uzkodām, našķiem… Tuklāt būsim reāli – ne vienmēr vecāki var izkontrolēt bērna uzturu ārpus mājām. Bet vecāki var būt pārliecināti, kas mājās bērns saņem visus vajadzīgos vitamīnus un minerālus, kas nepieciešami augošajam organismam – uzņemot uzturvielas papildus ēdienreizēm.

Ikviens savam bērnam un viņa veselībai vēlas sniegt to labāko, taču plašajā preču piedāvājumā var apjukt. Mēs palīdzēsim!Esam sagatavojuši ieteikumus un izcēluši mūsu dabīgos, sertificētos un efektīvos produktus, kuriem vecākus aicinām pievērst īpašu uzmanību rūpēs par bērna veselību. Izvēlieties paši, kas visvairāk atbilst bērna vajadzībām!


UZTURVIELAS:


Lai sirds būtu droša, ka dienā rekomnedējamā deva ir uzņemta katru dienu, pavisam noteikti ir vajadzīgi kvalitatīvi multivitamīni!

Forever Kids ir drošs un ātrs veids, kā nodrošināt augošos ķermeņus un prātus ar svarīgām uzturvielām. Tie ir košļājami multivitamīni ar vīnogu garšu, bez pievienotiem konservantiem un pārtikas krāsvielām.

Tas ir ideālais apvienojums ar bērniem vajadzīgākajiem vitamīniem un minerāliem: A,C, D, E, visi B grupas vitamīni, tajā skaitā B12, dzelzs, cinks u.c.

Tā sastāvā ir arī dabīgie fitonutrienti no tādiem augiem un dārzeņiem, ko bērni ne vienmēr labprātīgi iekļauj savās ēdienreizēs, piemēram, brokuļiem, spinātiem, burkāniem, bietēm un 16 citiem dārzeņiem, augiem un augļiem. Forever Living KIDS ir tik gardi, ka vecākiem nevajadzēs atgādināt par vitamīnu lietošanu, jo viņi to paši lūgs.

Forever Living Arctic sea omega-3 un omega-6 taukskābes – neaizstājamas bērna uzturā. Diemžēl ne pieaugušā, ne bērna organisms pats nespēj pietiekamā daudzumā sintezēt šos veselīgos taukus.


Zivis — tāpat kā jūras produkti — ir populārākais omega-3 taukskābju avots, taču parasti šie produkti bērniem ne visai iet pie sirds, turklāt jāvērš uzmanība arī uz augsto piesārņojuma daudzumu, kas dažkārt atrodams zivīs, tāpēc vecākiem būtu jāmeklē alternatīva, jo omega taukskābes ir jāiekļauj ikviena bērna veselīgā uzturā vairāku būtisku iemeslu dēļ.


Tās ļauj organismam normāli attīstīties un funkcionēt, rūpējoties par sirds un acu veselību, redzi, smadzeņu darbību, normālu asinsspiedienu un sirds veselību. Tās ir galvenais “būvmateriāls” veiksmīgai šūnu attīstībai. Bez tām organisms nespēj absorbēt A, D, E un K vitamīnus, bez kuriem organisms nespētu nodrošināt pilnvērtīgu funkcionēšanu.


Bišu ziedputekšņi ir ļoti vērtīgs produkts, it īpaši laikā, kad bērniem ir vajadzīga papildus enerģija un izturība, atgriežoties skolās vai bērnudārzos, jo tas ir dabīgs enerģijas avots, kas uzlabo izturību, uztur tonusu un lieliski stiprina imunitāti.


Ziedputekšņus uzskata par vienu no vislabāk sabalansētajiem, dabīgajiem uztura bagātinātājiem bērnu organismam, jo tā sastāvā ir vairāk nekā 250 aktīvo vielu. Tie satur gandrīz visu vitamīnu kompleksu, kuri nodrošina cilvēka veselību.

Ziedputekšņi satur visus B grupas vitamīnus, kas ir būtiski un gādā par bērna emocionālo un neiroloģisko veselību, kā arī palielina darba spējas. Tāpat to sastāvā ir C, D, E, K vitamīni un beta karotīns (A vitamīns).


Alvejas sula ar persiku koncentrātu vai Alvejas sula ar mango koncentrātu būs lielisks iemesls bērniem mosties un skriet brokastīs, jo tās satur sulīgu persiku vai mango biezeni, kas apvienots ar stabilizētas iekšējās alvejas lapu želejas koncentrātu (84% un 86% no kopējumā produkta sastāva), kas ir salda uzturvielu “bomba” bērniem.



Alvejas sula satur vairāk nekā 75 vērtīgas uzturvielas: 12 vitamīnus, 20 minerālus un citas vērtīgas vielas, kas palīdzēs bērniem sākt dienu enerģiski un saglabāt dabīgo enerģijas līmeni, pozitīvi ietekmēs gremošanas sistēmu un stiprinās bērna imunitāti!

Alvejas sulas sastāvā ir arī 20 aminoskābes (tai skaitā 8 neaizvietojamās), kas ir īpaši svarīgas bērna vecumposmā, jo organisma vajadzība pēc tām ir lielāka nekā bērna organisma spējas tās sintezēt, līdz galam vēl nav nobrieduši bioloģiskās sintēzes mehānismi, vai abu šo faktoru kombinācija nav pietiekama.



Alvejas sulu drīkst lietot kopš dzimšanas, ievērojot rekomendētās devas:

- 0-2 g. - 2,5 ml

- 2-3 g. - 5,0 – 10 ml

- 3-6 g. - 10 – 15 ml

- 6-12 g. - 25 – 30 ml

- no 12 g. - 50 – 100 ml un vairāk.


Tikai daži mililitri dienā, taču milzīgs rezultāts ilgākā laika posmā:

  • Atjauno organismu līdz šūnu līmenim

  • Saglabā stipru imunitāti

  • Pozitīvi ietekmē gremošanas sistēmu

  • Palīdz saglabāt dabīgu enerģijas līmeni

Protams, Forever Living ir klāsts ar produktiem, ko var un ko vajag lietot skolas un bērnu dārza vecuma bērniem organisma normālai, veselīgai attīstībai un augšanai, taču atlasījām šos 4 produktus, kas cits citu papildina, tāpēc noteikti palīdzēs bērniem un pusaudžiem būt veseliem, enerģiskiem, veicinās koncentrēšanos un darba spējas. Turklāt šie produkti garšas ziņā ir tik patīkami bērniem, ka vecākiem būs viegli uztura bagātinātājus izveidot kā ikdienas veselības ieradumu.


HIGIĒNA:


Ņemot vērā Covid-19 vīrusa pandēmiju, atgādinājums par biežas un rūpīgas roku mazgāšanas un dezinfekcijas nozīmi izskan ik uz soļa. Labā ziņa – tas tiešām palīdz! Bet kā bērniem iemācīt dezinfekcēt rokas, ja parasti visi līdzekļi tik nelāgi ož?

Pamēģiniet Forever Living roku tīrīšanas līdzekli ar alveju, kas iznīcina 99,9% baktēriju!


Higiēnai ieņemot aizvien lielāku nozīmi sabiedrībā, bērnam pa rokai nepieciešams palīgs tās uzturēšanā.

Šis dezinfekcijas līdzeklis ir ideālais variants, jo ātri uzsūcas, nepadara bērna rokas ķipīgas vai sausas pēc lietošanas. Tā sastāvā ir 70% alkohola, kas efektīvi aizsargā, kamēr alveja ādu nomierina. Turklāt vieglais citrusaugļu aromāts padarīs bērnu roku dezinfekciju par patīkamāku procesu.


Parūpējieties, lai bērniem būtu produkts, ar kuru lieliski aizstāt roku mazgāšanu ar ziepēm un ūdeni, kad tas nav iespējams!

Tāpat gada aukstajā laikā bērniem bieži raksturīgas sausas un sasprēgājušas lūpas Īpaši jāpievērš uzmanību, ja sprēgāt sāk lūpu kaktiņi rodas apsārtums, erozijas un plaisas lūpu kaktiņos, kam bieži pievienojas sāpes un dedzināšanas sajūta vai pat asiņošana.

Visbiežāk lūpu ādas iekaisums rodas tāpēc, ka bērniem, kad lūpas šķiet sausas, patīk tās laizīt un košļāt. Lai tā nenotiktu, iesakām sarūpēt bērniem lūpu zīmuli ar alveju, kas ir lielisks lūpu kopšanas līdzeklis kā bērniem, tā pieaugušajiem.


Tas efektīvi aizsargā lūpas visos gadalaikos, īpaši rudens vējā, mitrinā un ziemas salā, jo tā sastāvā ir alveja, hohobas eļļa un bišu vasks, kas mitrina, baro un dziedē sasprāgājušās un izžuvušās lūpas.


Esam pārliecināti, ka jau no mazotnes bērniem jāiemāca būtiskie ikdienas higiēnas ieradumi, kas palīdzēs pasargāt sevi no saslimšanas – roku mazgāšana pēc tualetes apmeklējuma un pirms ēšanas, roku dezinficēšana un mazgāšana pēc sabiedrisku vietu apmeklēšanas, kā arī dažādu priekšmetu un lietu aptaustīšanas, duša un ķermeņa kopšana pēc fiziskajām aktivitātēm, matu kopšana un mutes dobuma higiēna, tāpēc aicinām apskatīt arī citus Forever Living higiēnas produktus, kas domāti visai ģimenei!


Lai pēc iespējas visefektīvāk pasargātu no saslimšanām, iesakām vecākiem stiprināt bērnu imunitāti, rūpējoties un sekojot līdzi, lai viņiem tiktu nodrošināts veselīgs un uzturvielām bagāts uzturs, piemērota un atbilstoša higiēna, pilnvērtīgs miegs un fiziskās aktivitātes, jo tas ir ārkārtīgi svarīgi, lai imūnsistēma varētu strādāt un aizsargāt no gripas, saaukstēšanās un vīrusiem. Tas māca bērnus būt atbildīgiem par savu veselību.


Atcerieties - norobežot bērnu no saskaršanās ar vīrusiem gluži vienkārši nav iespējams, taču, iemācot veselīgus ikdienas paradumus, bērns ne tikai retāk slimos, bet arī labāk jutīsies un vairāk paveiks!

Konsultācijai par produktiem ar speciālistu zvaniet +371 29183591

Apskatiet šo produktu sertifikātus šeit


alvejas lauki.webp
bottom of page