top of page

Dabiskā antibiotika - bišu propoliss


bites, bišu propoliss, dabīgs uztura bagātinātājs
Bišu propoliss sastāv no 180 dabīgiem komponentiem

Bišu strops ir kā bagātību krātuve - medus, ziedputekšņi, vasks, propoliss, bišu māšu peru pieniņš. Visus bišu saimes saražotos produktus cilvēki var izmantot savas veselības nostiprināšanā vai atjaunošanā. Ir teiciens: "Kas der bitei, tas der arī cilvēkam". Tomēr, lai arī tā vien liekas, ka bišu produkti ir kā speciāli radīti cilvēkiem, visam, ko stropā saražo, ir konkrēts pielietojums un uzdevums saimes dzīves procesos. Tāds ir arī propolisam.



Bišu propolisam ir 5000 gadu sena vēsture. Propolisa izejviela ir lipīgie koku pumpuru sveķi, ar kuriem koki aizsargā savas atvases. Bites vāc pumpuru sveķus, pārstrādā tos propolisā un izlieto to celtniecības nolūkos kā aizsarglīdzekli no dažādām infekcijām un ārējiem faktoriem.

Tas ir dabīgi antiseptisks pretvīrusu līdzeklis, kas sastāv no 180 komponentiem.


Forever bišu propoliss tiek vākts pēc patentētas tehnoloģijas, tas tiek iztīrīts no vaska, nesatur nekādus konservantus, krāsvielas un tiek bagātināts ar bišu pieniņu.


Vienā Forever bišu propolisa tabletes sastāvā ir pat 500 mg aktīvo vielu. Bišu propoliss – visstiprākā dabas antibiotika, kura iedarbojas ne tikai uz baktērijām, bet arī uz vīrusiem.


Atšķirībā no sintētiskajām antibiotikām tas neiedarbojas uz normālo zarnu trakta floru, bet patogēnā flora pret propolisu neiegūst pretestību.


Bišu propoliss veselībai, imunitātei


Lietojot šo produktu iekšķīgi, tas:

  • organismā iznīcinās baktērijas, sēnīti, stafilokoku, streptakoku, kas ir angīnas ierosinātājs;

  • stiprina imunitāti un paātrina atveseļošanās procesu;

  • samazina sāpes un dziedē iekaisumus;

  • iznīcina elpceļu, urīnceļu, zarnu trakta un citas infekcijas;

  • stiprina veģetatīvo nervu sistēmu;

  • neitralizē toksīnus organismā;

  • stiprina asinsvadus, uzlabo asinsriti un samazina holesterīna līmeni asinīs;

  • iznīcina pneimakoku, kas rosina plaušu saslimšanas;

  • mazina plaušu un elpceļu slimību, kā piemēram, bronhiālo astmu, bronhītu, trahītu, laringītu un dažādas hroniskas plaušu saslimšanas.



Bišu propolisa iedarbība cilvēka organismam ir ļoti labvēlīga, jo tas satur arī visas 22 aminoskābes un B vitamīnu kompleksu. To droši var lietot arī bērni. Nav nekādu blakusparādību, jo ir atbrīvots no alergēniem.

dabīgs uztura bagātinātājs, bišu propoliss tabletēs, forever living bišu propoliss

Forever bišu propoliss izceļas ar īpašu kvalitāti un to nosaka: liela ilgstoša pieredze, ekoloģiska vide (bišu stropi atrodas augstos, sausos tuksnešos, ekoloģiski tīrā vidē, kur praktiski neeksistē pesticīdi un citas piesārņojuma vielas) un liels aktīvo vielu daudzums vienā tabletē, kas garantē efektīvu iedarbību.


Forever Living pieder visplašākā bišu produktu rūpnīca Amerikā. Tā ietver sevī visus darba procesus no stropa līdz gatavam produktam - uzzini vairāk, lasot citus rakstus par dabas zeltu - bišu produktiem!



alvejas lauki.webp
bottom of page