top of page

Bišu produkti imunitātei, vielmaiņai un skaistumam: propoliss, ziedputekšņi, pieniņš.


forever bišu māšu peru pieniņš, medus

Bites spēlē vitālu lomu dabā, jau tūkstošiem gadu apputeksnējot augus un nodrošinot balansu mūsu ekosistēmā. Šī procesa laikā, bites izveido labvēlīgu vidi stropā, ieziežot stropu ar propolisu, ko tās ražo no augu un koku sveķiem. Šīs sveķvielas dabīgi aizsargā un ārstē bojātu augu, savukārt bites tās savāc, pārstrādā un tad izmanto stropa stiprināšanai un dezinficēšanai.

Visi Forever Living Products bišu produkti - Bišu ziedputekšņi, Bišu pieniņš un Propoliss - satur šīs vērtīgās uzturvielas, kas dziedē un pabaro arī cilvēka ķermeni un prātu. Forever Living bišu produkti tiek ražoti ideālā vidē, kura ir brīva no piesārņojuma un pesticīdiem. Bišu saražotās vērtīgās vielas tiek ievāktas un uzglabātas tādā veidā, lai maksimāli saglabātu dabas sniegtās vērtības.



Ziedputekšņi ir ziedošo augu mikrosporas, ko bites savāc un sanes savos stropos uzturam. Koki, puķes un citi augi bez ziedputekšņiem nevarētu pastāvēt. Arī cilvēka organismam tie ir noderīgi kā lielisks enerģijas un veselības avots. Ziedputekšņus uzskata par vienu no vislabāk sabalansētajiem dabas produktiem.


forever dabīgi bišu ziedputekšņi

Tie satur gandrīz visu vitamīnu kompleksu, kuri nodrošina cilvēka veselību: visus B grupas vitamīnus, C vitamīnu, D, E, K vitamīnus un beta karotīnu (A vitamīns). Ziedputekšņi satur arī lielu daudzumu minerāļu, fermentu un kofermentu, kā arī augu izcelsmes taukskābes, lecitīnu, ogļhidrātus, olbaltumvielas un 22 aminoskābes, ieskaitot visas astoņas aminoskābes, kuras organisms pats nesintezē. Ziedputekšņu uzturvielas organisms viegli absorbē un pārstrādā.


Forever bišu ziedputekšņi ir kvalitatīvs uztura bagātinātājs, kas uzlabo asinsriti, regulē gremošanas sistēmas darbību, stiprina imūnsistēmu un aizsargā veģetatīvo nervu sistēmu.



Bišu māšu peru pieniņš ir darba bišu virsrīkles un virsžokļu dziedzeru sekrēts. Šī īpaši kvalitatīvā uzturviela dabā ir paredzēta bišu māšu barošanai. Bišu māšu dzīves ilgums sasniedz pat sešus gadus, turpretī darba bites nedzīvo ilgāk kā sešas nedēļas.


bišu māšu peru pieniņš, forever living, dabīgs uztura bagātinātājs

Bišu pieniņš satur vitamīnus A, C, D un lielu daudzumu B grupas vitamīnu, ieskaitot B5 vitamīnu – pantotēnskābi.


Šī skābe ir viena no organismam vitāli svarīgajām vielām, kas nodrošina olbaltumvielu, tauku, ogļhidrātu un vairāku hormonu sintēzi un atjaunošanos.


Bišu māšu peru pieniņš satur visas svarīgākās aminoskābes un desmit otršķirīgās aminoskābes, kā arī kalciju, varu, dzelzi, fosforu, kāliju, silikonu, sēru un nukleoskābes.


Tas veicina organisma vielmaiņu, šūnu atjaunošanos, paaugstina neuzņēmību pret slimībām un stresu.



Propolisa jeb bišu līmes vēsture sniedzas vairāk nekā 5000 gadu senā pagātnē. Asīrieši un senie grieķi propolisu lietoja veselības stiprināšanai un brūču dziedēšanai.


Propolisa galvenā izejviela ir lipīgie augu sveķi. Bites propolisu izmanto stropa aizsardzībai pret dabā esošajām briesmām un infekcijām. Propolisu uzskata par vienu no visefektīvākajām dabīgajām antibiotikām. Tas iznīcina baktērijas, vīrusus un sēnītes, stiprina mūsu imūnsistēmu un palīdz vienmēr saglabāt labu veselību.


bišu propoliss, forever living, dabīgs uztura bagātinātājs

Forever propoliss ir lielisks uzturvielu avots, kas satur daudz vitamīnu, minerāļu, aminoskābju un fermentu. Saturā ir visas 22 aminoskābes un B grupas vitamīnu komplekss.


Lasiet vairāk par propolisu šeit


Šis ir 100 % dabīgs produkts un nesatur konservantus, sintētiskās krāsvielas, aromatizētājus. Lietojot kopā ar ziedputekšņiem, propoliss var sniegt enerģiju, kas ir nepieciešama veselīgai un aktīvai dzīvei.


Ziedputekšņi, peru pieniņš un propoliss mūsdienās iegūst jaunu nozīmi – pārtika ar dažādām bioloģiski aktīvām sastāvdaļām, kas uzlabo veselību, veicina organisma fizioloģisko darbību un samazina dažādu slimību risku.


Šķiet, ka par bišu produktiem jau sen zināms pilnīgi viss, bet tā nav! Lasiet, kā, attīstoties zinātnei un augot tehnoloģiskajām iespējām, izdodas arvien labāk izpētīt bišu produktus, tajos esošās vielas un to lieliskās īpašības arī citos rakstos!

alvejas lauki.webp
bottom of page