top of page

Zinātniski pierādīts: dažādas saslimšanas tiek iegūtas no uzturvielu deficīta.


dabīga uztura bagātinātāja tablete

Uztura bagātinātāji ir papildinājums mūsu ikdienas pārtikai.


Uzturvielu deficīts


Svarīgākais priekšnoteikums labas veselības saglabāšanā ir pietiekams daudzums uzturvielu mūsu organismā. Ja cilvēkam trūkst kāda vitamīna vai minerālvielas organismā, nesākot uzņemt uzturvielas papildus, situācija kādā brīdi var saasināties līdz kritiskajam punktam, kad uzturvielu trūkuma dēļ izveidojas kāda saslimšana un jāsāk lietot zāles, kas izjauc organisma bioloģisko sfēru.


Mūsdienu straujajā ikdienas ritmā mums bieži vien pietrūkst laika padomāt par pilnvērtīgu uzturu, un šo robu var aizpildīt ar uztura bagātinātājiem.



Forever Living Products uztura bagātinātāji ir dabīgi. Tie ir ražoti no īpaši kvalitatīvām izejvielām, ko audzē ekoloģiskajās plantācijās un pārstrādā, pielietojot visjaunākās tehnoloģijas un ražošanas gaitā produkta sastāvdaļas saglabā savu dabīgo uzturvērtību. Atšķirībā no sintētiski ražotajiem uztura bagātinātājiem, tie nenodarīs kaitējumu organismam, neradīs blaknes.

Lai organisms neveidotu uzturvielu deficītu un neattīstītos slimības, cilvēkam katru dienu jānodrošina 90 vērtīgu uzturvielu uzņemšanu: 60 minerālvielas, 16 vitamīni, 12 pamata aminoskābes, proteīnu saturošas olbaltumvielas un 3 pamata taukskābes. Pavisam 90 piedevas ikdienas ēdienkartē, citādi uzturvielu deficīta dēļ var attīstīsies slimības.

Augi spēj ražot mums nepieciešamās aminoskābes, vitamīnus un taukskābes, tāpēc ikdienas uzturā jālieto 15-20 augu komponenti pareizās attiecībās, lai saņemtu šos nepieciešamos 90 elementus. Teorētiski tas ir iespējams, bet lielākā daļa sabiedrības to nedara, neskatoties uz to, ka tas teorētiski ir iespējams. Praktiski reti kurš no mums saņem nepieciešamo daudzumu vitamīnu, aminoskābju un taukskābju vajadzīgās attiecībās savā dietā, bet pret to jāizturas ar vērību.


Doktors Volloks ir populārs Amerikas profesors, kurš 1991. gadā tika izvirzīts Nobela prēmijai. Viņa sarakstītajā grāmatā "Mirušie dakteri nemelo" aprakstīts par zinātniskiem pētījumiem, kuri pierāda, ka cilvēki dažādas saslimšanas iegūst no uzturvielu deficīta. Šī grāmata var pilnībā mainīt priekšstatus par veselību un mūsdienu medicīnu, izmainot dzīvi un paradumus.


Pētījumi, kurus veicis amerikāņu ārsts Doktors Volloks un slēdzieni, pie kādiem viņš nonācis, nenoliedzami ir interesanti.


Iepazīstiet doktoru Volloku un Forever Living dabīgos uztura bagātinātājus, papildinot savu ikdienas uzturu!

alvejas lauki.webp
bottom of page