top of page

Sajūtiet alvejas sulu priekšrocības labās īpašības!


trīs forever living alvejas sulas. Oriģinālā, Ar dzērvenēm, ar persikiem.

Alveju brīnišķīgās īpašības jau no seniem laikiem tiek minētas dažādos rakstiskas izcelsmes avotos. Laika pārbaudi šis augs izturēja tāpēc, ka tā biezajās lapās ir daudz vērtīgas iekšējās želejas.


Alvejas suga, ko sauc par Aloe Barbadensis Miller, ir visbagātākā ar uzturvielām, un to uzskata par visvērtīgāko - tieši šo sugu izmanto Forever.

Viena no šīm uzturvielām - unikālais polisaharīda acemanāns - ir atrodams tikai alvejas sastāvā. Tiek uzskatīts, ka acemanāns ir atbildīgs par daudzām vērtīgām alvejas īpašībām.


Nav brīnums, ka tāds vērtīgs augs tiek izmantots jau vairākus gadsimtus!


Iekšējai lietošanai alvejas ir ievērojamas ar savām dabīgām attīrīšanas īpašībām. Tās labvēlīgi ietekmē arī gremošanu un palīdz uzturēt spēcīgu imunitāti un veselīgu ādu. Iedomājieties, ka pārgriežat alvejas lapu un lietojat barojošo želeju uzreiz no lapas - Forever alvejas produkti ir gandrīz tikpat tīri un svaigi!


Forever plantācijās šie vērtīgie augi tiek novākti ar rokām tad, kad tie ir sasnieguši visaugstāko brieduma pakāpi un kad no katra auga iegūst visvairāk iekšējās želejas. Alvejas ārējās lapas saudzīgi nogriež ar rokām, pēc tam rūpīgi nomazgā un arī ar rokām apstrādā tikmēr, kamēr paliek tikai tīra un barojoša iekšējā želeja.


Jau vairākiem tūkstošiem gadu alvejas ir augstu novērtētas, tām piemīt daudzas

vērtīgas īpašības un tās bieži lieto apdegumu un novārdzinātas ādas mitrināšanai un nomierināšanai.


Izbaudiet alvejas sniegtās priekšrocības, dzerot Forever alvejas sulas: alvejas sulu, alvejas un dzērveņu sulu, alvejas un persiku sulu!

aloe vera gel, alvejas sula, forever living aloe vera sula


Aloe Vera sulas satur pat 99,7 procentus iekšējās alvejas lapu želejas. Šis barojošais dzēriens palīdz saglabāt veselīgu gremošanas traktu un sniedz enerģiju. Nekādi konservanti, cukurs vai glutēns - tikai iespēja baudīt vēl vairāk svaigu alveju. Mūsu īpaši tīrās un efektīvās alvejas sulas bija pirmās, kas saņēma Starptautisko Alvejas

zinātnes padomes sertifikātu (IASC). Alvejas sulas sastāvā ir gandrīz divreiz vairāk acemanāna, kā to pieprasa IASC, tāpēc tas ir patiešām lielisks dzēriens, kuru variet baudīt katru dienu. Forever piedāvā arī divu veidu sulas ar augļu garšu, kas satur vēl vairāk vērtīgu īpašību.



alvejas un dzērveņu sula, forever aloe vera sula tetra pakā

Alvejas un dzērveņu sula - atspirdzinoša dzērveņu, saldo ābolu un 90,7 procenti stabilizētas iekšējās alvejas lapu želejas kombinācija. Tāpat kā visas citas mūsu sulas, tā brīnišķīgi iedarbojas uz gremošanas traktu un imunitāti, kā arī sniedz enerģiju. Tomēr šis brīnišķīgais pikantās garšas dzēriens spēj sniegt vēl vairāk. Dzērvenes, kuras ir bagātas ar vitamīniem un fitonutrientiem, ir brīnišķīgs pārtikas produkts, kas ir bagāts ar C vitamīnu. Tās satur arī proantocianidīnu - efektīvu antioksidantu,

kas palīdz uzturēt veselīgus urīnceļus. Turklāt Alvejas un dzērveņu sulas sastāvā ir kvercetīnu, kas ir lielisks no āboliem iegūts antioksidants. Mēs ceram, ka jūs piekrītat,

ka tā patiešām ir veselīga un garšīga izvēle?

forever alvejas sula ar persikiem, aloe vera tetra pakā


Ja vēlaties ne tikai sajust alvejas efektu, bet arī baudīt saldo garšu, izmēģiniet Alvejas un persiku sulu. Šis gardais dzēriens satur sulīgu persiku biezeni ar kalciju un 84,5 procentus stabilizētas iekšējās alvejas lapu želejas. Papildiniet uzturvielu rezerves no alvejas un izbaudiet lielisko saulē nogatavojušos persiku garšu.



Mūsu aseptiski apstrādātie dzērieni ir bez konservantiem, Alvejas sulā, Alvejas un dzērveņu sulā un Alvejas un persiku sulā, kuras mēs iepildām 100 procentīgos

pārstrādāto materiālu iepakojumos, slēpjas alvejas spēks - kādu to ir radījusi daba.

alvejas lauki.webp
bottom of page