SVARĪGI: Vienkāršs veids, kā palīdzēt ādai pārvarēt karstumu

post.update-date

Sarkanais brīdinājums Latvijā! Latvijā šajās dienās valdīs ekstremāls karstums! Jā, speciālisti iesaka pat pārplānot dienas plānus, lai neuzturētos svaigā gaisā, saules staros, pilsētvidē, bet būsim godīgi - ne visiem tas izdodas un ne visi to var. Galvenais ir spēt parūpēties par organismu vairāk kā citās dienās. Izlasiet, kā mēs iesakām ātri un vienkārši parūpēties par ādu - atvēsināt, mitrināt un aizsargāt - birojā, svaigā gaisā un ikdienas skrējienā.
 

Mūsu organisms ir salīdzināms ar gurķi, jo abi lielākoties sastāv no ūdens. Ja gurķi atstāj saulē, tas izžūst, dehidrējas. Ar cilvēka organismu notiktu tas pats, taču, pateicoties ādai, kas veic aizsarga funkciju un nodrošina barjeru pret saules stariem, mēs dehidrējamies lēnāk. Tādā veidā āda ir pirmā, kas zaudē savu mitrumu, kļūst sausa, kā rezultātā jūtām sūrstēšanu, niezi, varbūt pat sāpes. Jā, ādai ir vajadzīga steidzama palīdzība - ne tikai no rīta un vakarā, bet arī ikdienas gaitās, ātra un vienkārša.

Zieķēšanās ar dažādiem krēmiem brīžam ir agrūtinoša, it īpaši esot kustībā. Bieži vajag nomazgāt rokas pēc to lietošanas un dažreiz pat atstāj nospiedumus uz apģērba, tāpēc daži izvēlas to nelietot vai arī lietot tikai tad, kad ir iespēja - esot mājās no rīta un vakarā. Mums ir superīga alternatīva!

Iedomājaties, ka āda ir uzkursusi, iespējams, jau iepriekš nedaudz bojāta, un tad izsmidzināt uz tās līdzekli, kas atvēsina, pabaro, nomierina ādu, turklāt tas pats iesūcas ādā, to ir viegli paņemt līdzi - iepazīstieties ar izsmidzinošo ķermeņa losjonu no alvejas!

Uzpūtitet uz visas ķermeņa ādas vairākas reizes dienā izsmidzināmo alvejas losjonu - nekādu nospiedumu, traipu, maigs, taču ļoti efektīvs un noderīgs visa ķermeņa ādai:

  • Atvēsina un atdzesē ādu

  • Mitrina un pabaro ādu

  • Neticami ātri atjauno bojātās ādas šūnas

  • Nomierina ādu, mazina sūrstēšanu un pat sāpes

Palīdzēs ne tikai šajā svelmē, atrodoties svaigā gaisā, pilsētvidē, bet arī sēžot ofisā, kurā ir kondicionieris, un mājās pie ventilātora, jo arī tie ādas sausinātāji. Tāpat

varēsiet ņemt tālākos pārbraucienos un ceļojumos, jo šo losjonu var pārliet speciāli pielāgotās izsmidzināmās 50 ml pudelītēs (no vienas iepakojuma pudeles, sanāks vairāk 5 mazās pudelītes), lai vienmēr ir ar Jums.

Losjonā kopā ar alveju ir apvienoti labākie koncentrāti no dabas, kas palīdzēs ādai:

  • propoliss – ļoti labi iedarbojas uz visiem ādas tipiem, efektīvi aizsargājot jutīgu un vārīgu ādu, tādēļ to rekomendē lietot arī mazuļiem. Tā antibakteriālās sastāvdaļas palīdz iekaisumu, nobrāzumu un kukaiņu, piemēram, odu, kodumiem un niezes samazināšanai;

  • alantoīns – mīkstina ādas dabisko sastāvdaļu keratīnu, kā arī uzlabo ādas mitruma piesaistīšanas spējas, kas ir īpaši nepieciešams dehidrētai (atūdeņotai) un sausai ādai pēc apdegumiem;

  • un vēl vienpadsmit augu (kliņģerīšu, pelašķu, mārsila, kumelīšu, cūkpieņu, eikaliptu, pasifloru, salvijas, ingvera, gurķenes, sandalkoka) ekstrakti.
     

Pamēģiniet ieviest ikdienas gaitās šo alvejas izsmidzinošo losjonu un pavērojiet, kā mainās ādas veselība un Jūsu pašsajūta! Par vasaru bez sūrstēšanas, ādas sausuma un niezes! Par veselu ādu!