top of page

Dabīgi alvejas produkti pietūkumam zem acīm, nevienādam tonim, sasprēgājušai un nogurdinātai ādai.


forever ādas kopšanas līdzekļi ar alveju, biocelulozes maska

Ja arī Jūs ikdienā raizējaties par ādas kopšanu un sastopaties ar kādu no šīm problēmām - pietūkums zem acīm, nevienāds ādas tonis, sasprēgājusi un nogurdināta āda -, tad bez šaubām vajadzētu papildus dažus ādas kopšanas līdzekļus no Forever Living.


NEVIENĀDS ĀDAS TONIS?


Ja atvērušās poras vai nelīdzens ādas tonis sagādā rūpes, Jums var palīdzēt balansējošais toniks.


Reizēm, kad vēlaties noņemt visus netīrumus un dekoratīvās kosmētikas atlikumus, ar tīrītāju vien nepietiek, īpaši ja lietojat ūdensizturīgus un augstas kvalitātes dekoratīvās kosmētikas līdzekļus, tāpēc, papildinot savu ādas kopšanas rutīnu ar toniku, Jūs nodrošināsiet, ka būs notīrīti visi netīrumi.


Taču Forever Living balansējošais toniks ar alveju var arī vēl vairāk: tas samazina poras un mitrina, papildinot tīrītāja un mitrinošā krēma iedarbību.

forever balansējošs toniks

Tā sastāvā esošais unikālais jūras aļģu un nātrija hialuronāta komplekss mitrina

un mīkstina ādu, palīdzot saglabāt jauneklīgu tās izskatu, bet gurķu ekstrakts nomierina un papildus mitrina. Turklāt gurķos esošie lignāni padara ādu maigu un samazina pietūkumu, izlīdzinot ādas toni.


Baltās tējas ekstrakts – iedarbīgs antioksidants, kas iedarbojas kopā ar tonikas sastāvā bagātīgi esošajām alvejām, atjauno ādas līdzsvaru un palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem.



Ja pietūkums, tumšie loki un grumbiņas ap acīm sāk liecināt par vecumu, Jūs patiešām gribēsiet izmēģināt Forever Living atsvaidzinošo krēmu ādai zem acīm.


atsvaidzinošs kŗems zem acīm, forever acu krēms

Atsvaidzinošā krēma ādai zem acīm sastāvā ir saskaņā ar peptīdu tehnoloģiju radīti ingredienti, kas izlīdzina un padara skaistāku jūtīgo ādu zem acīm, ievērojami samazinot sīko grumbiņu un tumšo loku zem acīm rašanos.


Turklāt šī maigā krēma sastāvā esošais unikālais mazās molekulārās masas kolagēns, kas palīdz uzturēt normālu kolagēna ražošanu, mitrina un izlīdzina, padarot ādu zem acīm elastīgu.


Atsvaidzinošā krēma ādai zem acīm sastāvā ir daudz īpašu ingredientu, ieskaitot butilēna glikolu, kas var samazināt pietūkumu zem acīm un tumšos lokus tikai 15 dienu laikā. Vēl viens īpaši progresīvs komponents zīda albīciju mizas ekstrakts ar „Darutoside“ kompleksu, ir viens no pirmajiem tāda veida komponentiem, kas piešķir elastību augšējam plakstiņam.


Šis jaunais krēms ādai zem acīm izlīdzina arī grumbiņas ap acīm, nostiprina ādas virsmu un rada šķērsli mitruma zaudēšanai, tāpēc āda vairs nebūs pietūkusi un sausa, bet acis izskatīsies atpūtušās, mirdzošas un dzīvīguma pilnas.



SASPRĒGĀJUSI ĀDA?


Vai jūs zināt, ka jūsu organisms katru dienu atjauno aptuveni 40 000 vecās ādas šūnas?


Pat regulāri tīrot ādu, reizēm tai ir nepieciešama papildus palīdzība šo nedzīvo šūnu noņemšanā, citādi āda sasprēgās un izskatīsies pelēka un nogurusi. Turklāt, notīrīta āda labāk uzņem vajadzīgās vielas no citiem līdzekļiem, tāpēc ir svarīgi to tīrīt 2-3 reizes nedēļā.


forever living mīkstinošs skrubis, forever living products

Tagad, pateicoties Forever Living mīkstinošajam skrubim, Jūs varat noņemt to, kas ir nevajadzīgs, neievainojot maigo, atsvaidzināto ādu. Tā vietā, lai izmantotu agresīvas ķīmiskās vielas, kaitīgas plastmasas mikrogranulas vai asas daļiņas, skrubis tika papildināts ar dabīgām vielām, kurām piemīt unikālas īpašības un spēja nevainojami notīrīt ādu.


Hohobas daļiņas maigi slīd pa ādu, notīrot netīrumus. Bambusa pulveris tīra ādu, noņemot nedzīvās šūnas un neskrāpējot tās virsmu.


No ananasiem iegūtais bromelains palīdz sašķelt nedzīvās šūnās esošo keratīnu, lai to būtu vieglāk noņemt.

No papaijiem iegūtais papaīns atsvaidzina ādu un ir brīnišķīgs C,A, E vitamīnu un pantotēnskābes avots, bet citrona ēteriskā eļļa ir lielisks mitrinātājs, kas uzreiz sāk mitrināt tikko notīrīto, atsvaidzināto ādu.


Bez šiem komponentiem, kas padara ādu tīru un skaistu, skrubja sastāvā ir arī antioksidanti, tādi kā vīnogu sulas ekstrakts, lai ādu notīrītu labāk nekā jebkad agrāk.


Mīlēt ādu ir vienkārši, ja izvēlaties kvalitatīvus līdzekļus, kas var pareizi par to parūpēties. Laiks uzklausīt savu ādu un palutināt to ar progresīviem Forever Living produktiem ar alveju! Uzziniet, kā varat palīdzēt savai ādai arī ar citiem produktiem!

alvejas lauki.webp
bottom of page