top of page

5 veidi kā alveja var Tev palīdzēt ikdienā



Pateicoties plašajai iedarbībai uz organisma veselību, labsajūtu un skaistumu, alveja tiek dēvēta par dabas aptieku vienā augā, jo, kā izpētījis Alvejas Starptautiskais institūts, Alvejas sugas Aloe Barbadensis Miller lapu iekšējās daļas želeja satur 75 vērtīgās uzturvielas:

  • 20 aminoskābes (tajā skaitā 8 neaizvietojamās);

  • 12 veidu vitamīnus: A, B, C, E grupas, folijskābi, pat B12, kas visbiežāk atrodams dzīvnieku taukos;

  • 20 minerālus: kalcijs, magnijs, cinks, mangāns, dzelzs, hroms, varš u.c.;

  • mono un polisaharīdus;

  • saponīnus;

  • fermentus, celulozi, enzīmus.

alveja.lv, kura klientiem sniedz sertificētus, augstākās kvalitātes dabīgus alvejas produktus, ir apkopojuši 5 mums gandrīz visiem pazīstamas situācijas, kad alveja būs lielisks sabiedrotais.



1. Atvilnis, kuņģa čūla, biežas gāzes un vēdera pūšanās


Forever alvejas sulas lietošana 2–3 reizes dienā veicina gremošanas sistēmas darbību, līdzsvaro un nomierina zarnu mikrofloru un var palīdzēt, ja ir traucēta vēderizeja un sūdzības par dedzināšanu kuņģī.



2. Asiņojošas un jutīgas smaganas, brūces mutes dobumā - Zobu pasta bez fluora


Alvejas zobu gels ar bišu propolisu ir lieliski piemērots zobu tīrīšanai, asiņojošu smaganu un sīku mutes dobuma brūču profilaktiskai uzturēšanai savu pretiekaisuma un dziedniecisko īpašību dēļ. Dabīgais alvejas gels palīdzēs cīnīties pret kariesu un baktērijām.



3. Saplaisājusi un sausa āda - Propolisa krēms


Forever alvejas un propolisa krēms nomierina ādu, mazina apsārtuma veidošanos, uzlabo ādas mitruma piesaistīšanas spējas, elastību, kā arī palīdz piegādāt skābekli ādas šūnām, palēninot bioloģiskos ādas novecošanas procesus, liekot ādai izskatīties svaiguma pilnai un veselīgi starojošai, pasargājot ādu no nelabvēlīgās ārējās vides. Klienti bieži lieto šo krēmu, kad ir saplaisājuši un sausi papēži, ekzēma, psoriāze vai akne.




4. Brūces, pušumi, termiski un saules apdegumi - Alvejas gels


Forever alvejas iekšējās lapas gels veicina dzīšanas procesu, pasargā kairināto ādu no baktērijām, kā arī palīdz reģenerēt jeb atjaunot bojātās ādas šūnas, tādā veidā neticami ātri likvidējot ādas bojājumus.




5. Pastāvīgs nogurums, miegainība, garastāvokļa maiņas, nepatīkams ķermeņa aromāts un pastiprināta svīšana - Alvejas sula


Forever alvejas sulai ir antibakteriālas un reģenerējošas īpašības, kas veic detoksācijas procesu, absorbējot toksīnus un palīdzot tos izvadīt no ķermeņa, kā arī būtiski samazina parazītu, vīrusu un nelabvēlīgo baktēriju vairošanos.


Lūk, tikai 5 vispopulārākās situācijas un tikai daži produkti no simts, ar ko veicināt veselību, labsajūtu un skaistumu, ieviešot dažus alvejas produktus kā savu dabīgo aptieku un pirmās palīdzības līdzekli.


Tomēr ir SVARĪGS fakts, kas jāņem vērā ikvienam – pasaulē ir vairāk nekā 400 sugu alvejas, tāpēc uz visām alvejas sugām šie iemesli neattiecas. Neiesakām lietot plaši pazīstamo palodžu alveju, par kuras izcelsmi nav zināms, par to nav pētījumu un tā nav apstiprināta drošai lietošanai iekšķīgi.

Šajā rakstā ir aprakstītas alvejas sugas Aloe Barbadensis Miller īpašības, ko Alvejas Starptautiskais institūts ir atzinis par visdziednieciskāko un cilvēka organismam vispiemērotāko lietošanai iekšķīgi un ārīgi.


Turklāt, izvēloties alvejas produktus, uzmanība jāpievērš tam, cik daudz alvejas ekstrakta ir to sastāvā. Jo lielākā proporcijā tas būs, jo efektīvāka iedarbība.


alveja.lv pieejamajos produktos alveja ir pirmajā vietā pēc satura jeb ir vislielākā daļa no produkta sastāva.

Esi drošs, ka mājaslapā pieejamie produkti ir absolūti piemēroti lietošanai iekšķīgi un ārīgi, jo katrā ražošanas posmā ir notikusi pilnīga kvalitātes kontrole, par ko produkti ir ieguvuši spēcīgus starpautiskus sertifikātus un apbalvojumus.


Izvēlies pārbaudītu kvalitāti ar drošu sirdi!





Sazinies ar speciālistu, lai bez maksas konsultētos par produktu lietošanu – zvani +371 29183591!


alvejas lauki.webp
bottom of page