top of page

7 dažādas dzīves situācijas, kad sniegties pēc Sildošā losjona.


sildoša smēre, aloe heat lotion, forever living aloe heat lotion, sildošs losjons

Ir jārēķinās, ka pastāv zināms risks iedzīvoties sastiepumos un sasitumos, ja esat sportists, vēlaties būt aktīvs un veselīgi dzīvot, daudz kustoties – soļojot, staigājot, nūjojot vai slēpojot. Tādēļ īpaši svarīgi ir zināt, kā rīkoties un kad sniegties pēc Forever Living sildošā losjona.

Sākotnēji, ja ir gūta trauma (sastiepums vai sasitums), sāpošajai, traumētajai vietai jāpieliek aukstums, lai tas vietēji sašaurinātu asinsvadus un neļautu rasties pārāk lielam asinsizplūdumam un iekaisumam, tādēļ aukstums ir efektīvs tikai pirmajās stundās. Šajā laikā nekādā gadījumā nelietojiet sildošo losjonu! Tās Jūsu stāvokli var padarīt tikai sliktāku.

Sildošais losjons ir piemērotāks lietošanai hroniskos gadījumos – locītavas ievainojums, sastiepums vai sasitums bijis senāk, tomēr kaut kādu iemeslu dēļ sāpes ir atsākušās.


Forever Living Sildošais losjons apvieno mitrinošās un barojošās alvejas īpašības ar citiem dabīgiem ingredientiem. Tas ir izveidots no alvejas želejas ar mentolu, eikaliptiem, aprikožu kodoliem un sezama sēklu eļļas.


Tas ir efektīvs ādu mīkstinošs losjons ar dziļi ķermeni sasildošiem komponentiem, ko var lietot dažādās dzīves situācijās.


1. Tas palīdz samazināt iekaisuma pazīmes, muskuļu, locītavu un cīpslu sāpes, sasilda muskuļus pirms fiziskām aktivitātēm.


2. Losjonu ieteicams lietot pēc lielākas muskuļu slodzes, kad esat nosaluši vai, ja ir muskuļu, locītavu vai muguras sāpes. Palīdzēs ātri nomierināt nogurušus un sāpošus muskuļus.


3. Ja ir klepus, uzklājiet losjonu uz krūškurvja augšējās daļas, tieši zem kakla.


4. Samaziniet iesnu simptomus, uzklājot losjonu uz deguna ārpuses.


5. Ja galva paliek „smaga“ vai jūtat nogurumu, uzklājiet losjonu uz deniņiem.


6. Stimulējošās un asinsriti uzlabojošās iedarbības dēļ losjonu var izmantot relaksējošai muskuļu masāžai pēc treniņa, gara ceļojuma vai darba dienas.


7. Losjons ļauj ne tikai relaksēties, piešķirot gan sildošu, gan atvēsinošu iedarbību, bet arī padara ādu maigu, gludu un pabarotu.



Lietojot Forever Living sildošo losjonu kā sildošu līdzekli pirms sportisko aktivitāšu uzsākšanas un to laikā, uz ādas attiecīgās muskuļu grupas apvidū nepieciešams uzziest losjonu un ar masējošām kustībām ierīvēt ādā, līdz tā kļūst viegli sārta un parādās pirmās siltuma sajūtas.

Sāpju atvieglošanai losjonu jāierīvē sāpošajā vietā 2–3 reizes dienā atkarībā no sāpju intensitātes. Ja vēlaties pastiprināt sildošo efektu, varat uzklāt apsegu (bet ne plēves vai plastikāta – var rasties ādas apdegums!).



dermatest

Savas īpašā sastāva un pozitīvās iedarbības dēļ dermatoloģiskajos pētījumos, kurus veicis institūts „Dermatest“ Vācijā, Forever Living sildošajam losjonam ir piešķirts īpašs novērtējums.



Svarīgi atcerēties, ka, lietojot losjonu, lai novērstu sāpes muskuļos, locītavās, cīpslās un saitēs, tas cīnās ar sāpju sajūtu un ļauj Jums aizmirst par sāpēm, lai atkal pievērstos darbam, fiziskajām aktivitātēm un normālam dzīves ritmam, bet paralēli jāmeklē arī sāpju izraisītājs!

alvejas lauki.webp
bottom of page