top of page

55 brīnišķīgi sabalansētas uzturvielas: multi vitamīnu komplekss.


Diemžēl mūsdienu dinamiskajā un saspringtajā dzīves ritmā daudzi cieš no laika trūkuma un liela stresa, kas mazina apetīti un noved pie neregulāras ēšanas, zemas kvalitātes ēdiena un nesabalansēta uztura. Ilgtermiņā tas var radīt ļoti bīstamas sekas organisma funkcionalitātē un kopējā veselībā.


Lai nodrošinātu organisma bioķīmiskās reakcijas, ar ikdienas uzturu ir nepieciešams uzņemt vitamīnus un minerālvielas, kas ir nozīmīgas organisma fermentu reakciju, nervu impulsu vadīšanā un citos procesos. Ideālā gadījumā visas nepieciešamās minerāvielas un vitamīni jāsaņem no pārtikas, taču tīru un dabīgu produktu pieejamība mūsdienās ir mazinājusies un aizstāta ar pārsvarā rūpnieciski ražotiem pusfabrikātiem, kuriem trūkst lielāko daļu nepieciešamo mikroelementu.


Multivitamīni sievietēm un vīriešiem


Ilgstoši nepietiekami uzņemti vitamīni un uzturvielas tiek kompensētas no organisma rezervēm, kā rezultātā ilgtermiņā var attīstīties dažādi veselības traucējumi.

Turklāt arī palielināts atsevišķu vitamīnu un minerālvielu daudzums uzturā var būt toksisks, bojājot sirds, nieru un aknu šūnu membrānu, tāpēc uzturam ir jābūt sabalansētam ar pilnvērtīgu pārtiku un uztura papildināšanai – ar uztura bagātinātājiem.


Lai apgādātu organismu ar visām vajadzīgajām uzturvielām, kuras palīdz saglabāt veselību un enerģiju katru dienu, Forever zinātnieki izveidoja patentētus multi vitamīnus ar alveju oligosaharīdu kompleksu – Forever Daily. Tas ir vairāku gadu zinātnieku un dietologu darba auglis, ideāls neaizstājamu uzturvielu produkts nepieciešamajos mikrodaudzumos. Tas ir vitamīnu un minerālu komplekss, kas nepieciešams katru dienu, jo tas ir mūsu šūnās notiekošo bioķīmisko procesu biokatalizators, kurš rada fermentus, bet bez fermentiem, tāpat kā bez labajām baktērijām, dzīva organisma darbība vienkārši nenotiek.


Vitamīni, minerāli, aminoskābes


Tas ir viens no progresīvākajiem uztura bagātinātājiem, kura sastāvā ir 55 brīnišķīgi sabalansētas uzturvielas - vitamīni, minerāli, aminoskābes. Lai varētu izmantot visu, ko piedāvā daba, tā sastāvā ir 20 dažādu augļu un dārzeņu ekstrati un 12 vitamīni, kas pilnībā atbilst dienā ieteicamajai devai.


Katram vitamīnam un uzturvielai ir īpaša iedarbība, turklāt kompleksa sastāvdaļas darbojas sinerģiski, papildinot viens otru un stiprinot pozitīvo efektu, lai novērstu uzturvielu trūkumu organismā, būtiski uzlabojot veselību un pašsajūtu:


  • sniedz enerģiju katrai dienai;

  • stiprina imunitāti un organismu;

  • uztur labu vielmaiņu;

  • palīdz saglabāt veselu sirdi un asinsvadus, pazeminot holesterīnu un asinsspiedienu;

  • palīdz saglabāt veselus kaulus;

  • spēj apturēt brīvo radikāļu sasaistīšanos ar citām molekulām;

  • novērš šūnu un audu bojāšanos;

  • kavē iekaisuma procesu attīstīšanos;

  • palīdz mazināt oksidatīvā stresa izraisītos bojājumus šūnā;

  • uztur veselīgu prāta darbību.


Forever Daily sastāvā esošo vitamīnu un uzturvielu vajadzība pieaug pie fiziskām slodzēm, īpaši, sportistiem pirms un pēc slodzes, sievietēm pirms grūtniecības, bērniņu gaidot un zīdīšanas laikā, sezonalitātē, kad gaisā izplatās vīrusu infekcijas.

Rekomendē visiem, kuri uzturas piesārņotā gaisā, daudz strādā un mācās. Tas nesatur mākslīgās krāsvielas, aromatizētājus un konservantus, tāpēc rekomendējams visiem, neatkarīgi no vecuma.


Forever Daily - multivitamīni un minerāli ikdienai

Svarīgi saprast, ka Forever Daily multivitamīnu komplekss paaugstina un uztur trūkstošo vitamīnu vai uzturvielu daudzumu organismā, lai mazinātu saslimstības risku ar kādu noteiktu slimību, taču tas nav pietiekami, lai cīnītos ar jau ielaistajām sekām un dažādām slimībām.


Lai uzturētu maksimāli labu organisma stāvokli, ir jāsaprot, kuras uzturvielas ir jāuzņem vēl papildus devās, lai mazinātu konkrētās veselības problēmas izraisītos simptomus un progresiju. Tas var būt atkarīgs no uztura specifikas, alerģijām, sezonalitātes un ikdienas paradumiem.


Pētījumos ir pierādīts, ka Forever produkti iedarbojas sinerģiski, tāpēc tos rekomendē kombinēt.



Lietojot Forever Daily kopā ar Forever alvejas sulu, dažu konkrētu uzturvielu uzņemšana organismā var uzlaboties pat trīskārt, jo alvejas oligosaharīdi palīdz maksimāli ātri absorbēt uzturvielas un vitamīnus organismā.


Lasi arī par citiem Forever produktiem, lai uzzinātu, kā ar ekoloģiskiem, dabīgiem, vērtīgiem un, pats galvenais, iedarbīgiem produktiem justies un izskatīties labāk, radītu izbrīnu apkārtējos ar savu enerģiju, labo garastāvokli un izturību!

alvejas lauki.webp
bottom of page