top of page

Alvejas jeb Aloe Vera vērtīgās uzturvielas un dziednieciskais spēks.

alvejas želeja, aloe vera, alveja, forever living alvejas augs

Ir vērtības, kas, mainoties gadsimtiem un pat tūkstošgadēm nemainās un kam nevajadzētu mainīties, bet tikt nodotām no paaudzes paaudzē. Viena no tām ir alvejas dziednieciskās īpašības un aktualitāte.


Alvejas lietošanas pierādījumi tika atrasti Ēgiptes faraonu kapenēs, pieminēta sengrieķu, romiešu, ķīniešu un indiešu rakstos. Par alveju ir rakstīts arī Bībelē.


Ir vairāk nekā 400 alvejas sugu, kuras aug, sākot ar milzīgām plantācijām sausos reģionos visā pasaulē. Tas ir viens no vispētītākajiem augiem pasaulē. Alvejas Starptautiskais izpētes institūts ir izmeklējis visu sugu sastāvu, atzīstot, ka tieši Aloe Barbadensis Miller suga ir vispiemērotākā cilvēkiem - gan iekšķīgai, gan ārīgai lietošanai.


Forever alvejas sulā ir vairāk nekā 75 vērtīgās uzturvielas:

  • 20 aminoskābes (arī 8 neaizvietojamās)

  • 12 veidu vitamīni: A, B, C, E grupas vitamīni, pat B12, kas visbiežāk atrodams dzīvnieku taukos, folija skābe

  • 20 minerāli: kalcijs, magnijs, cinks, mangāns, dzelzs, hroms, varš

  • Mono un polisaharīdi (sastāvā ir acemannāns, kas iznīcina pataloģisko mikroorganismus)

  • Saponīni (soap – ziepes, kuras attīra zarnutraktu)

  • Fermenti, celuloze, enzīmi.


Tomēr ne tikai vēsturisko avotu ierakstu un zinātnisko pētījumu dēļ alveja tiek uzskatīta par uzticamu veselības un skaistumkopšanas produktu sastāvdaļu.


Alvejas sula gremošanas sistēmas uzlabošanai


Alvejas dziedinošā iedarbība palīdz saglabāt stipru imunitāti, veselīgu un skaistu ādu, matus, nagus, pozitīvi ietekmē gremošanas sistēmu - kuņģa un zarnu trakta veselību.


Alveja.lv ir apņēmības pilni nest gadsimtiem un pat tūkstošgadēs mīlētā auga vērtību Latvijā - palīdzēt stiprināt imunitāti un uzlabot veselību. Mēs zinām, ka alveja spēj ne tikai likt izskatīties, bet arī justies labāk un uzlabot dzīves kvalitāti.


Uzzini par alvejas dziedniecisko spēku, kas ārstē paaudzes, mūsu mājaslapā, lasot bloga rakstus, apskatot produktus un to aprakstus, meklējot informāciju "par mums" sadaļā!

alvejas lauki.webp
bottom of page