top of page

Alvejas jeb aloe vera sula: tīra, iedarbīga, vērtīga.


forever alvejas sula, aloe vera sulas glāze un paka

Tīra. Iedarbīga. Vērtīga. Ne velti Forever alvejas jeb aloe vera sula -

visievērojamākais un pirmais šāda veida produkts, kas ir ieguvis Starptautiskās alveju zinātņu padomes (SAZP) sertifikātu par tā tīrību un iedarbīgumu.



Alvejas ir ievērojamas ar tās dabiskajām attīrošām īpašībām, kuras palīdz gremošanas traktam uzņemt barības vielas no mūsu uzņemtās pārtikas un kuras no

turienes tālāk nokļūst asinīs. Alveja veicina labvēlīgo baktēriju augšanu. Alvejas sastāvā esošais unikālais polisaharīdu acemanāns un citas uzturvielas, kas regulē un uztur imūno funkciju, palīdz saglabāt stipru imunitāti.


Acemanāna daudzums ir viens no galvenajiem rādītājiem, ko SAZP izmanto, lai noteiktu alvejas kvalitāti, un Forever alvejas sulas sastāvā šīs vielas ir gandrīz divreiz vairāk, nekā tas ir noteikts sertificēšanas prasībās!

Turklāt ir konstatēts, ka alvejas nomierinošās īpašības pozitīvi ietekmē mutes dobumu un smaganas. Tās saturā esošais C vitamīns palīdz uzturēt enerģiju, tāpēc alvejas sula ir lieliski piemērota katras jaunas dienas uzsākšanai. Kompānija Forever Living paši audzē un novāc alveju, kā arī izgriež un apstrādā alvejas želeju.


Jūs varat būt pārliecināti, ka šī sula satur 99,7 procentus tīras iekšējās alvejas lapas želeju, kas nesatur cukuru un glutēnu un kura atbilst visaugstākajām kvalitātes

un svaiguma prasībām!


Forever aseptiskā pudeļu pildīšanas metode nodrošina, ka varat baudīt alveju tādu, kādu to radījusi daba, bez jebkādiem pievienotajiem konservantiem. Tā ir izcili tīra, garšīga un atsvaidzinoša sula.


Alvejas lapas tiek nogrieztas un nosūtītas uz pirmapstrādes rūpnīcu dažu stundu laikā pēc ražas novākšanas, tāpēc varat būt droši, ka vairāk nekā 32 miljoni litru alvejas želejas, ko kompānija saražo katru gadu, ir tik svaiga, cik vien tā var būt.


Lūk, kā tiek īstenots princips no auga līdz produktam līdz Jums!

Lasiet par to vairāk "Par mums" sadaļā!

alvejas lauki.webp
bottom of page