top of page

“SONYA” ikdienas ādas kopšanas līnija - gan sausai, gan taukainai ādai.


ādas kopšanas produkti ar alveju, Sonya forever living

„Sonya“ ādas ikdienas kopšanas līnija ir speciāli radīta kombinētai ādai, kas var būt gan taukaina, gan sausa. Šie produkti, kuru pamatsastāvā ir želeja, regulē taukvielu izdalīšanos un mitrina ādu vietās, kur tas visvairāk ir nepieciešams.



alvejas želeja ādas tīrīšanai

Aizmirstiet ierastos ziepjveida tīrīšanas līdzekļus un izvēlieties īpašutīrīšanas līdzekli, kas nepadara ādu sausu!


Atsvaidzinošā želeja ādas tīrīšanai ar alveju un efektīviem augu ekstraktiem maigi tīra un mīkstina ādu, noņem netīrumus un atmirušās šūnas.


Pieskaroties sejai ar vēso želeju, uzreiz iespējams sajust, ka tā pavisam nav līdzīga putojošiem tīrītājiem, kas atstāj sajūtu, ka āda nostiepjas.


Pateicoties sastāvā esošajiem attīrīšanas un mitrināšanas sastāvdaļām, piemēram, baobaba eļļai, kas slavena ar tās sastāvā esošajām nepiesātinātajām taukskābēm, āda tiek maigi attīrīta un nomierināta. Želeja satur arī efektīvus antioksidantus, tādus kā ābolu aminoskābes un hidroksiacetofenonu, kas nomierina un atsvaidzina kombinētu ādu.



Sonya atjaunojošā maska, forever living

Ir skaidrs, ka labs miegs ir skaistas ādas priekšnosacījums, taču vai zinājāt, ka svaiguizskatu ādai var piešķirt arī sejas maska?


Šis pilnīgi jaunais produkts baro ādu, jums guļot, un piešķir ādai veselīgu toni. Bagātīgi uzklājiet masku uz sejas ādas pirms došanās gulēt un atstājiet to uz nakti. Miega laikā šī maska atjauno kombinētas ādas līdzsvaru, samazina taukvielu izdalīšanos un piešķir ādai mirdzumu un svaigumu.


Maska ir papildināta ar daudziem augu ekstraktiem, starp tiem burkānu sēklu, baziliku, ziedu un sojas eļļu.


Atvēsinošā maska acumirklī iesūcas ādā, bet tās sastāvā esošā stabilizētā alvejas želeja un citas mitrinošās vielas, kā ābolu ekstrakts, korejiešu bambusu ekstrakts, kā arī lakricas sakne ar tās ievērojamām antioksidācijas īpašībām mitrina un padara ādu pievilcīgu. Šis augstās kvalitātes produkts apgādā ādu ar mitrumu jums guļot, neatstājot uz ādas taukainu kārtu. No rīta rūpīgi nomazgājiet seju, lai āda izskatītos skaista un svaiga.



Sonya želeja ar mirdzuma efektu

Jaunai ādai piemīt dabīgs mirdzums, kas ar laiku izblāv, taču alvejas želeja ar mirdzuma efektu var palīdzēt to atjaunot.


Šī progresīvā želeja ar iekapsulētiem peptīdiem ātri iesūcas ādā, atjaunojot to. Tās sastāvā ir unikālais zaļo un brūno aļģu komplekss, kas izlīdzina ādas toni un padara gaišākas ar vecumu radušos pigmentiskos plankumus, savukārt liposomu un sarkano āboliņu ekstrakts palīdz samazināt poras.


Želeja ar mirdzuma efektu nav līdzīga nevienam citam tāda veida tirgū esošajam produktam, jo tās sastāvā ir unikālie Āzijas izcelsmes augu ekstrakti, kas ādu padaru skaistu, maigu, izlīdzina to un piešķir mirdzumu.




Sonya mitrinošs krēms

Ar augu ekstraktiem un vērtīgiem aktīviem komponentiem bagātinātais krēms pārklājas un pilnībā iesūcas ādā, samitrinot to. Šis unikālais krēms brīnišķīgi pārklājas un mitrina, neatstājot taukainu kārtu, tāpēc pabarotā āda izskatās svaiga un gluda.


Augu eļļas un ekstrakti, kā ābolu ekstrakts, granātu ekstrakts, vīģes ekstrakts, zīdkoka ogu ekstrakts, gingko biloba ekstrakts, hohobas esteri un olīveļļa mitrina un padara ādu elastīgu.


No sēnēm iegūtais beta glikāns nomierina un izlīdzina ādas toni. Krēma sastāvā ir arī komponenti, kas samazina novecošanas pazīmes. Ar progresīvām tehnoloģijām apstrādātā linolskābe un hidrolizētais kolagēns, ļauj komponentiem nokļūt tur, kur visvairāk nepieciešams. Krēms papildināts arī ar apelsīnu un mandarīnu miziņām, romiešu kumelītēm, pelargoniju un bergamošu eļļām, kas atsvaidzina ādu.


Galvenie soļi pareizā ādas kopšanā ir attīrīšana, mitrināšana, barošana un aizsardzība. Pareizi kopta āda ir mazāk uzņēmīga pret ādas iekaisumu, alerģijām un slimībām, kā arī mazāk jutīga pret vides iedarbību – aukstumu, vēju, karstumu, putekļiem vai tiešiem saules stariem.


Lasiet, kā vēl varat palīdzēt ādai būt skaistākai un veselīgākai, jo skaistas ādas pamatā ir rūpes par to!

alvejas lauki.webp
bottom of page