top of page

Palīdzība digitālajā laikā - jaunās paaudzes uztura bagātinātājs redzei.


četri cilvēki smaida

Tehnoloģijas padarīja mūsu dzīvi daudz vieglāku, tomēr mūsdienu digitālajā pasaulē

redzei bieži tiek uzlikta īpaši liela slodze. Cilvēki arvien vairāk laika pavada pie datoriem,

viedtālruņiem, planšetēm un televizoru ekrāniem. Šīs modernās ērtības ir ļoti noderīgas, tomēr tās var negatīvi ietekmēt mūsu veselību.



NEREDZAMĀS ZILĀS GAISMAS BRIESMAS


Spektrs sastāv no dažādu krāsu gaismas. Drošā spektra pusē ir zemākas enerģijas redzamā gaisma. Otrā spektra pusē ir potenciāli kaitīga neredzamā zili violetā un ultravioletā gaisma. Zilā gaisma – augstas enerģijas redzamā gaisma, kas atrodas spektrā tūlīt pirms ultravioletās gaismas.


Zilā gaisma iekļūst dziļi acī un var izraisīt īslaicīgu acu sasprindzinājumu, fokusēšanās grūtības un pat ilglaicīgi kaitīgi ietekmēt tīklenes struktūras.


Pētījumi rāda, ka zilā gaisma, kas plūst no elektroniskām ierīcēm, ne tikai nogurdina acis, bet arī var sajaukt dabisko organisma diennakts ritmu un ātro acu kustības fāzi guļot, īpaši tiem, kas lieto digitālās ierīces pirms gulēt iešanas.


Agentūras Nielsen pētījums liecina, ka pieaugušie pie dažādām elektroniskām ierīcēm pavada vidēji 11 stundas dienā. Pusaudži pie ekrāniem pavada apmēram deviņas stundas dienā, bet 8-12 gadu veci bērni – vidēji sešas stundas dienā. Lai gan nevar izvairīties no arvien biežākas skatīšanās uz zilo gaismu, ir klīniski pārbaudīts veids, kā palīdzēt acīm to izfiltrēt un samazināt tās ietekmi.



NĀKOTNES UZTURA BAGĀTINĀTĀJS REDZEI


Forever Living iVision – tas ir jaunās paaudzes uztura bagātinātājs redzei. Tajā ir klīniski pārbaudītais Lutemax 2020, kas pilnībā maina acu kopšanas kvalitāti, palīdzēdams tām izfiltrēt zilo gaismu, kas plūst no digitālajām ierīcēm, televizoru ekrāniem un citiem mākslīgās gaismas avotiem.


Šis progresīvais efektīvais komponents ir arī ļoti noderīgs tīklenei un acs

iekšējai daļai, īpaši dzeltenajam plankumam, kas nodrošina asu redzi un piedalās krāsu informācijas apstrādē.


Veselīgām acīm ir ļoti svarīgas uzturvielas, kuras sauc par karotinoīdiem. Mūsu organisms neražo šīs vielas, tāpēc vajadzīgo to daudzumu mums vajadzētu gūt no sabalansēta uztura. Tā kā daudziem no mums to izdarīt neizdodas, ir vērts parūpēties par redzi, lietojot uztura bagātinātājus, kas var mūs nodrošināt ar šīm svarīgajām vielām.


Daudzi uztura bagātinātāji acīm satur tikai vienu no trim mums nepieciešamajiem karotinoīdiem – luteīnu. Tomēr ar luteīnu vien nepietiek, lai patiesi aizsargātu mūsdienu digitālo ierīču nogurušās acis.


Tieši tāpēc iVision ar Lutemax 2020 sastāvā ir visi trīs nepieciešamie karotinoīdi: luteīns, zeaksantīns un mezozeaksantīns.


Šie trīs karotinoīdi nodrošina dzelteno plankumu ar uzturvielām, palīdzot aizsargāt acis no oksidatīvā stresa un atvieglojot zilās gaismas filtrēšanu.


Pētījumi rāda, ka šie karotinoīdi ne tikai izfiltrē zilo gaismu, bet arī palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem, kā arī tie var palīdzēt aizsargāt no mūžīgās dzeltenā plankuma

deģenerācijas.


Bez Lutemax 2020, iVision satur arī melleņu ekstraktu, C un E vitamīnus, kas palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa, un beta karotīnu – uzturvielu, kas atrodama burkānos un citos pārtikas produktos, kas palīdz saglabāt labu redzi.


Beta karotīna iedarbību vēl vairāk pastiprina pievienotais cinks, kas palīdz saglabāt labu redzi un uzturēt normālu A vitamīna maiņu, atvieglojot tā uzsūkšanos.


iVision – lielisks ikdienas uztura bagātinātājs gan pusaudžiem, gan dažāda vecuma pieaugušajiem, kuri vēlas saglabāt labu redzi.


Divas iVision kapsulas dienā nodrošinās Jūs ar vitamīniem, antioksidantiem, augu ekstraktiem un progresīviem komponentiem, nodrošinot vispusēju palīdzību acīm, kas nogurušas no mūsdienu dzīves tempa.



FOREVER iVISION - VISPUSĒJA PALĪDZĪBA JŪSU ACĪM


Forever ivision, uztura bagātinātājs redzei, acīm, vision, vitamini redzei

Nākotne ir šeit – ar Forever Living iVision.


Pieņemiet šo novatorisko formulu savā ikdienas rutīnā, lai palīdzētu acīm izfiltrēt zilo gaismu, ātrāk atgūties pēc spilgtās gaismas ietekmes un uzturēt vizuālās apstrādes tempu.


iVision ir īpaši efektīvs. cīnoties ar mūsdienu dzīvei raksturīgo acu nogurumu un sasprindzinājumu, un nodrošina jūs ar visām acu veselībai vajadzīgajām vielām.


alvejas lauki.webp
bottom of page